ICONS BY CARINE ROITFELD & JEAN-PAUL GOUDE

landscape-1438105818-hbz-carine-icons-0915-5

ICONS BY CARINE ROITFELD & JEAN-PAUL GOUDE

 Carine Roitfeld și Jean Paul Goude se unesc pentru a transforma personalitati celebre din istorie in  legende de astazi pentru numarul din septembrie 2015, a revistei Harper ‘s BAZAAR.

  • KATY PERRY AS ELIZABETH TAYLOR – “O legenda transcende timpul . Liz a fost atât de fabulosa si a avut un stil care a evoluat o data cu trecerea anilor.”

landscape-1438105818-hbz-carine-icons-0915-5

  • ROSIE HUNTINGTON – WHITELEY AS DIANA VREELAND “Diana a fost o femeie influenta, puternica, care a schimbat moda de la interior spre exterior”. Sacou Chanel, cerceii JW Anderson și cizme Laura Mercier.

hbz-carine-icons-0915-9

  • MARIAH CAREY AS MARIE ANTOINETTE – “Sunt destul de mult opusul Marie Antoinette, dar e intotdeauna distractiv de a ma costuma.” Corsetul Tom Ford, pantofii Manolo Blahnik.

hbz-carine-icons-0915-7

  • JESSICA CHASTAIN AS JOAN OF ARC “Individualitatea face o icoană. Ioana d’Arc mă inspiră, deoarece ea luptat împotriva constrângerilor societății.”  Rochie Balenciaga, șosete și pantofi Alexander Wang, mănuși Fannie Schiavoni.

hbz-carine-icons-0915-3

  • DAKOTA JOHNSON AS APHRODITE “În mitologia greacă, Afrodita este imaginea principală a iubirea divină a feminitati, ea întruchipează puterea dragostei și plăcere și reprezintă misterul și complexitate femeilor.” Costumul Neosport, cizme Dior

hbz-carine-icons-0915-2

  • CHRIS LEE AS COCO CHANEL.  “In China, spunem că atunci când o persoană trece, sufletul lor rămâne, într-adevăr simtit ca Coco a fost printre noi în această zi.” Rochie, pantofi și curea Chanel,  Fantoma de Coco poartă o piesa vintage Chanel.

hbz-carine-icons-0915-1

  • WILLOW SMITH AS KALI “Când eram mica, am intrat in camera mamei de meditatie și am citit cărți despre zeițe.  Kali a stat cu mine pentru că ea este inca terifiant de  frumoasa.” Bijuterii, corset, fusta – Givenchy de Riccardo Tisci

gallery-1438268473-hbz-carine-add-in-new

  • LUCKY BLUE AS LIBERACE – ” Il iubesc pe Liberace. El era cool, a fost extravagant, a fost rad, el a ucis.  A fost un interpret și eu sunt un interpret.” Sacou și pantaloni Burberry Prorsum, camasa Roberto Cavalli , bratara Jacob&Co, inel  Beladora.

gallery-1438268403-hbz-carine-icons-0915-6-new

  • OPRAH WINFREY AS GLINDA THE GOOD WITCH –  “Vrăjitorul din Oz este una dintre poveștile mele preferate spirituale, și Glinda este o zeita spiritual.  Iubesc atunci când ea spune Dorothy, aveti întotdeauna puterea. Acesta este mesajul pentru voi toti. V-ati născut cu ea,  o aveti mereu, nu contează pe cat de multe drumuri din caramida galbene te duci în jos.”

gallery-1438268317-hbz-carine-icons-0915-8-new

Sursa: Internet

http://www.harpersbazaar.com/

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *