O experienta cu stilista Laura Miu

Pentru că trebuia să merg la un interviu de angajare, am hotărât că trebuie să îmi iau un stilist vestimentar deoarece hainele eu le alegeam de pe internet şi în majoritatea cazurilor nu mi se potriveau, dar nici nu le dădeam înapoi deoarece mă gândeam că voi slăbi, iar când mergeam singură să îmi aleg hainele (ceea ce era obositor) veneam acasă şi observam că acea bluză nu mi se potrivea cu ce aveam eu în garderobă şi eram tare dezamăgită.

Am căutat pe google şi am găsit site-ul Laurei pe prima pagină www.vitrinabylauramiu.ro

Am sunat-o şi m-a încântat preţul şi faptul că ea era disponibilă luni deoarece joi aveam interviul. M-am întâlnit cu stilista Laura Miu la AFI Cotroceni si am ales câteva magazine , am mers printre rândurile de haine aranjate pe umeraşe şi a început să îmi aleagă cămăşi şi bluze. După ce ne-am încărcat cu haine, ne-am îndreptat către cabina de probă. Este foarte comod să ai pe cineva lângă tine când probezi hainele în primul rând că îţi spune părerea despre cum îţi stă cu ele, în al doilea rând te mai ajută să ridici fermuarul la spatele rochiei, în al treile arând că dacă nu se potrieste mărimea vine cu o altă mărime de la aceeaşi bluză. Este foarte foarte comod în felul acesta. Cu 1000 lei am ales 3 ţinute pe care pot să le schimb între ele şi le pot purta şi în timpul zilei. Şedinţa de shopping a durat 4 ore timp în care am schimbat diverse modele de pantaloni, fuste, bluze.

IMG_4296

Este o plăcere să merg la shopping cu Laura , am lăsat-o pe ea să aleagă pentru mine deoarece euaveam idei mai învechite şi am vrut să fiu în trend cu ce este la modă.

La final am servit o cafea împreună şi o gustare pentru că ne era foame după atâta colindat şi în timp ce mă îndreptam spre ieşire mă gândeam ce bine că am întâlnit-o pe Laura pentru că voi face o impresie bună la interviu şi chiar aşa a şi fost!

Ţinuta, îmbrăcămintea te face să arăţi minunat, mai ales primăvara când totul renaşte, înfloreşte.

Mă bucur enorm că am întâlnit-o pe Laura, sunt foarte fericită că în sfârşit mă simt bine în hainele pe care le cumpăr şi mi se potrivesc!

O experienta de shopping de neuitat! Abia astept sa mergem din nou la shopping!

Ana, Ing. Ec

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.