SPORT COATS

Norfolk Jacket

norfolk

Jacheta Norfolk este un alt articol de îmbrăcăminte care există în numeroase soiuri. Numele este atribuit de unii de la numele ducelui de Norfolk, și de alții din tinuturile Norfolk. În orice caz, a apărut în 1860 ca un articol de îmbrăcăminte si câțiva ani mai târziu, sa transformat într-un sacou care a fost popular pentru ciclisti, jucători de golf și chiar vânători. Astăzi, nu există un stil specific pentru un sacou Norfolk, dar cele mai multe au pe centru spate si pe umeri fata pliuri si o curea. Pe atunci, acesta a fost de multe ori purtat cu pantaloni scurți din tweed, dar în anii 1930 a existat o tendință de a combina jacheta Norfolk cu contrastante, mai degrabă decât cu pantaloni in aceiasi nuanta.

norfolk_for_men

În general, acest lucru nu este cu siguranță un outfit’ subtil, dar este foarte unic si adecvat pentru țară.

nordfolk

full_norfolk_jacket_1b_jpg1354779985015

Houndstooth Odd Jacket

La începutul anilor 1930 in Statele Unite, ca mai populara combinație a fost blazer bleumarin din lână alba si pantaloni de flanel. De la mijlocul anilor treizeci, o apreciere de modele si culori variază mai largi au sosit peste din Anglia și o nouă combinații sacou ciudat au fost observate peste ocean. Houd-stooth este extrem de versatil si poate fi purtat in aproape orice ocazie în zilele noastre. Rețineți că această haină are fante laterale, care au devenit mai popular în Statele Unite în anii 1930. Este un sacou foarte intalnit si in ziua de astazi, combinat cu o pereche de pantaloni albi, soseste in dungi colorate si o pereche de pantofi maro creaza un outfit modern.

odd jacket

odd jacket 2

Double Windowpane Sport Coat

Un sacou sport-casual din tweed cu revere crestate, nasturii sunt din toate tipurile de piele, care amplifică și mai mult aspectul rural. Alternativ, mai gasim si sacouri windowpane cu nasturi din corn de cerb.  Acest gen de sacou are buzunare adânci, poate fi purtat si cu un pulover pe gat sau cu o camasa asortata cu o batista colorata.

windowpane

windows

windowspane

  Green Sport Coat with Brass Buttons

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.